Over ons

Hallo!

Wij zijn Art & Casey, we hebben 4 leuke winkels in de randstad en we bestaan al ruim 30 jaar! Voor al onze volledige adres-, contactgegevens en openingstijden, klik hier.

Als je niet van standaard houdt, zoals wij, dan hebben we veel leuke mode, design, vintage en interieurartikelen voor je. Veel importeren we zelf, vaak kleine en aparte labels, misschien ken je ze niet, maar ze zijn superleuk, betaalbaar en eigenzinnig. We houden van mooie materialen, aparte details, eerlijk, ambachtelijk, kleinschalig, vintage en goede pasvormen, ook als je geen maatje 36 meer hebt. 

Kijk lekker rond op de site en kom gezellig langs in één van onze winkels. Niet alle stijlen die je in onze site ziet, tref je in alle winkels aan. Want zowel de sfeer, het assortiment en onze selectie verschillen per winkel. Bovendien voegen we continu nieuwe items toe, dus er valt altijd veel bij ons te ontdekken.

Eerlijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s in onze huidige maatschappij. En terecht, want als wij het hier in het Westen goed hebben, waarom dan niet onze medemens, vaak aan de andere kant van de wereld, die onze mooie producten maakt?  De boer, de productiemedewerker, de vervoerder, kortom de hele keten? Daarom werken wij graag samen met merken die dat, net als wij, ook belangrijk vinden en er alles aan doen om dit te waarborgen. Bijvoorbeeld door certificaten als GOTS, of door jarenlang met dezelfde betrouwbare producenten samen te werken. Maar ook vanwege hun keuze voor duurzame gecertificeerde materialen als Ecovero en biokatoen.

De afgelopen jaren zijn veel merken (gedeeltelijk) sustainable geworden en daar zijn wij heel blij mee! Om het gemakkelijk voor je te maken, hebben we de items waarvan we zeker weten dat ze zo eerlijk en duurzaam mogelijk zijn geproduceerd op onze site aangeduid met een eco & fair hartje, wel zo handig toch!

Veel plezier en tot ziens!

Nicolette, Marc en het hele Art & Casey team

Blog op WordPress.com.